вівторок, 13 червня 2017 р.

08 червня 2017 року на базі Новомосковської центральної міської бібліотеки для дітей 
КЗК «Новомосковська міська ЦБС» 
було проведено засідання клубу ділового спілкування працівників бібліотек для дітей області «Професіонал» на тему: 

«Креативна бібліотека для дітей – 

вимога сьогодення»



До м.Новомосковська
з’їхались фахівці з міст: Павлограда, Тернівки, Кривого Рогу, Нікополя, Першотравенська, Кам’янського, Синельникове, районів: Дніпровського, Юр’ївського, Покровського, Новомосковського.
        На початку роботи клубу учасників привітали юні читачі бібліотеки.  Вони розповіли про те, як люблять читати та відвідувати свою бібліотеку, а також подарували всім учасникам клубу власноруч виготовлені сувеніри.
       Під час засідання клубу фахівці бібліотек ознайомились з практичним досвідом та інноваційною діяльністю в роботі з дітьми Новомосковської ЦМДБ. Виступ завідуючої відділом удосконалення методики бібліотечної роботи з дітьми КЗК «Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей» Резніченко Н.Л.  був проведений у вигляді тренінгу по розвитку креативності.  Про практичний та успішний досвід написання грантових проектів розповіла заступник директора Павлоградської МЦБС Бабічева Л.В.
       На завершення всім бібліотечним фахівцям була запропонована екскурсія до Новомосковської центральної міської бібліотеки для дорослих.

До нових зустрічей на професійній орбіті, шановні колеги!




Немає коментарів:

Дописати коментар