середу, 27 березня 2019 р.

Дніпропетровщина має свого Переможця Книгоманії!!!

 "Книгоманія" у Дніпрі: 

ІІІ-й обласний тур щорічного 

Всеукраїнського конкурсу дитячого читання.

На данном изображении может находиться: 1 человек
26 березня 2019 року в Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей відбувся ІІІ-й обласний етап щорічного Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2019».
За почесне звання "Суперчитач Дніпропетровської області" змагалося
14 дітей, переможців  II етапу, найактивніші та найзавзятіші читачі із  сільських бібліотек, бібліотек ОТГ, міських, районних  бібліотек для дітей.                      
З метою  об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців було створене компетентне журі, до складу якого увійшли: відомі дніпровські письменниці Еліна Заржицька, Ольга Рєпінафахівці обласної бібліотеки для дітей Любов Тараненко, Тетяна Федусь та директор бібліотеки Ольга Прокопович - Ткаченко.
Учасники  обласного туру  конкурсу  брали участь у вікторині, журі  здійснило аналіз читацьких щоденників, враховуючи кількість прочитаних книжок, систематичність ведення щоденника, наявність творів сучасних українських письменників, оригінальність оформлення та висловлювання власних думок.
Потрібно відзначити, що перед журі стояло непросте завдання – вибрати кращих з кращих, оцінивши їх ерудованість, креативність і вміння аналізувати прочитане. 
У підсумку переможцем ІІІ-го етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання було визнано 
ГРИЦАЙ ДЕНИСА
з Кривого Рогу.
Зі словами вітання та подяки до всіх учасників та їх наставників звернулася директор обласної бібліотеки для дітей Ольга Прокопович – Ткаченко. Вона нагородила та вручила дипломи та цінні подарунки всім учасникам конкурсу, а переможцю обласного етапу конкурсу побажала гідно представити рідну  Дніпропетровщину в м. Львові.


Вітаємо всіх учасників із завершенням конкурсу, 
а переможцю бажаємо незабутніх вражень від
 фестивалю юних книгоманів!









Немає коментарів:

Дописати коментар