пʼятницю, 19 червня 2015 р.

«Бібліотека для дітей в світлі інноваційних змін»

18 червня 2015 року  

було проведено чергове засідання обласного клубу ділового спілкування 

«Професіонал» 

для фахівців бібліотек області, які обслуговують дітей. 

Базою проведення в цьому році стала Томаківська районна бібліотека для дітей. Тема засідання «Бібліотека для дітей в світлі інноваційних змін». 

Для обміну досвідом та професійного спілкування зібрались 30 фахівців з міст: Кривий Ріг, Марганець, Орджонікідзе, Нікополь, районів: Верхньодніпровського, Межівського, Петриківського, Царичанського та завідуючі сільськими бібліотеками-філіалами Томаківського району.         В засіданні прийняли участь представники влади району – заступник голови Томаківської райдержадміністрації Щербяк Т.П. та начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Леперда С.В. На початку роботи клубу учасників привітали юні читачі Томаківської РДБ. Під час засідання фахівці бібліотек ознайомились з практичними досвідом та інноваційною діяльністю в роботі з дітьми Томаківської ЦБС. Присутні прослухали виступи директора Томаківської ЦБС Мірошниченко Л.В., заступника директора по роботі з дітьми Ткаченко Л.О., завідуючої відділом удосконалення методики бібліотечної роботи з дітьми обласної бібліотеки для дітей Резніченко Н.Л.  

Крім цього був представлений цікавий досвід практичних інноваційних змін в роботі з дітьми Преображенської бібліотеки - філії (завідуюча Непорадна В.С.) та Виводівської бібліотеки - філії 

(завідуюча Купрій Т.В.).

  На завершення була запропонована культурна програма: екскурсії до Томаківської районної картинної галереї ім. Д.Н.Красняка та районного народного історико - краєзнавчого музею.









Немає коментарів:

Дописати коментар