пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Некролог

Важко говорити про людину в минулому часі, коли в неї було стільки планів. І надто несправедливо, коли такі люди йдуть від нас назавжди. Ми глибоко сумуємо з приводу смерті 
директора Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей,
 Заслуженого працівника культури
Шарабури Ольги Іванівни
 (29.05.1961-08.02.2017).
Весь свій трудовий шлях вона присвятила бібліотечній справі, з 1979 року почала працювати в сільській бібліотеці після закінчення Канівського культосвітнього училища. В 1986 році отримала вищу  спеціальну освіту в Київському державному інституті культури, після чого за направленням почала працювати в Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей. В грудні 1996 року очолила бібліотеку.
        Ольга Іванівна була талановитим адміністратором, високим професіоналом. Багато років опікувалась творчообдарованими дітьми. Завдяки її енергійній діяльності бібліотека має широке коло партнерів та друзів. Це була творча та чуйна людина, яка з увагою та добром відносилась до всіх, хто її оточував.

        Колектив бібліотеки, читачі, партнери та друзі бібліотеки, бібліотечна спільнота області глибоко сумують з приводу тяжкої втрати та вислювлюють глибоке співчуття рідним та близьким Ольги Іванівни.

Немає коментарів:

Дописати коментар